fbpx

A legjobb Valentin napi ajándék ötletek

Valentin napi ajándék

Bálint napján, vagyis február 14-én ünneplik a szerelmesek napját szerte a világban. Ebből az alkalomból általában apró meglepetéssel kedveskedünk szerelmünknek, amely lehet egy romantikus vacsora, egy szép virágcsokor, egy üveg pezsgő, és mellé természetesen valami személyes, szívhez szóló Valentin napi ajándék. Utóbbi kiválasztásában szeretnénk segíteni neked. Kattints a Tovább gombra!

Egyedi páros ajándékok

páros ajándékok

Párosan szép az élet – s ha két ember egymásra talál, azt bizony meg kell ünnepelni. 🙂 Hogy mivel járulhatsz hozzá a boldog pillanatokhoz, abban nyújtunk most segítséget. Lássunk a páros ajándékok listájából egy kis ízelítőt. Kattints a Tovább gombra!

Fantasztikus apák napi ajándékok

apák napi ajándékok

Az apák napja Magyarországon is egyre elterjedtebb ünnep. Miután májusban megünnepeltük az édesanyákat és a gyerekeket, most az apukákon a sor: június harmadik vasárnapja szóljon tehát az édesapákról, nagypapákról, nagybácsikról, keresztapukákról. Reméljük, hogy az alábbi apák napi ajándékok között találsz kedvedre valót. Kattints a Tovább gombra!

A legjobb ballagási ajándék ötletek

ballagási ajándék

A tanév közeledtével nem csak a ballagási ünnepség szervezése miatt, és persze a bizonyítványban szereplő jegyekért izgulunk, hanem – végzős diák vagy óvodás szülőjeként – azon is törhetjük a fejünket, hogy milyen köszönőajándékkal lepjük majd meg a gyerekeinkért annyit fáradozó pedagógusokat. Az alábbi ballagási ajándék ötletek között válogatva remélhetőleg megtalálod majd a tökéletes meglepetést. Kattints a Tovább gombra!

Ötletes esküvői ajándékok

esküvői ajándékok

Ha esküvőre vagyunk hivatalosak, két nagy kérdés körül forognak gondolataink: az első az, hogy mit vegyünk fel a nagy napon, a második pedig az, hogy milyen nászajándékkal kedveskedjünk az ifjú párnak. Bízunk benne, hogy az alábbi esküvői ajándékok között megtalálod a tökéletes meglepetést. Kattints a TOVÁBB gombra!

Karácsonyi ajándék ötletek

karácsonyi ajándék

A családok többsége egyetért abban, hogy a legjobban várt és legcsodálatosabb ünnep a karácsony. A készülődést már hetekkel korábban elkezdjük, és gyakran bizony nem kis fejtörést okoz a nagy kérdés (amely ugyanolyan örökzöld, mint a fenyőfa) megválaszolása: kinek mit vegyünk karácsonyra? Ebben szeretnénk most segíteni neked, és olyan ajándékötleteket adni, amelyekkel garantáltan örömet szerezhetsz szeretteidnek. Kattints a Tovább gombra!

A tökéletes szülinapi ajándék

szülinapi ajándék

Amikor szülinapi ajándékot keresünk valamelyik családtagunk vagy barátunk számára, általában olyan dolgok után kutatunk, amelyek egyediek, személyesek, és elsősorban az ünnepeltről szólnak – hiszen most ő a főszereplő. Akár férfinak, akár nőnek keresel születésnapi ajándékot, kínálatunkban könnyen megtalálhatod az „igazit”: termékeink többsége személyre szabható, így a meglepetés igazán különleges lesz. Válogass kedvedre a különböző stílusú táblaképek, bögrék, nyakláncok és képeslapok között. Kattints a Tovább gombra!

Fényképes ajándék ötletek

fényképes ajándék

Amikor valami igazán személyes, egyedi meglepetést keresünk, leggyakrabban a fényképes ajándékok jutnak eszünkbe. Nagymama szeme biztosan könnybe lábad majd az ajándékozáskor, de Apa is büszkén mutogatja majd a kollégáinak a kisgyermeke fotójával ellátott új portékáját. A fényképeket jelenleg három nagy termékcsaládnál szerkeszthetjük rá az ajándékra: a kulcstartók, a bögrék és a képeslapok esetében. Kattints a Tovább gombra!

36 különleges ajándék férfiaknak

ajándék férfiaknak

Ha férfi ismerősünket vagy családtagunkat szeretnénk megajándékozni, de fogalmunk sincs, hogy épp milyen típusú fúrógépre vagy videókártyára vágyik, válasszunk inkább olyan meglepetést, ami személyes, egyedi, és pont neki készült. Következzenek tehát ajándék ötleteink férfiak számára. Termékeink között megtalálod a fényképes, feliratos, névre szóló kulcstartókat, bögréket, faliképeket. Kattints a Tovább gombra!

44 kedves ajándék nőknek

ajándék nőknek

Legyen szó karácsonyról, szülinapról, nőnapról vagy évfordulóról, nem könnyű feladat olyan ajándékot találni, ami garantáltam elnyeri majd hölgy ismerősünk vagy családtagunk tetszését. Van azonban néhány „joker”, amelyekkel biztosan nem okozunk csalódást. Következzenek tehát a DigiDekor ajándék ötletei nőknek. Kattints a Tovább gombra!

Vicces ajándék ötletek

vicces ajándék

Ha valami jópofa, humoros meglepetéssel kedveskednél barátaidnak, szeretteidnek, nézd meg vicces ajándék kínálatunkat. Termékeink között megtalálod a férfiaknak és nőknek, kicsiknek és nagyoknak, családtagoknak és kollégáknak való ötleteket is. Az ajándékokat kézzel, nagy odafigyeléssel készítjük, akár egyedi elképzeléseid alapján is, így biztos lehetsz benne, hogy a köszöntéskör nem egy gyári tucatterméket adsz majd át. Kattints a Tovább gombra!

Névnapi ajándékok gyűjteménye

névnapi ajándék ötletek

Mi a névnapi ajándékok titka? A pszichológusok szerint minden ember kedvenc szava a saját neve, és mindenki kedvenc témája önmaga. Ezt szem előtt tartva biztosan sikert aratunk ajándékunkkal, ha az névre szóló, személyes. Különösen igaz ez, ha épp az illető névnapját ünnepeljük. 🙂 Nézd meg kínálatunkat és válaszd ki a tökéletes névnapi ajándékot. Kattints a Tovább gombra!

Egy kis törődés mindenkinek jól esik – őszi léleksimogatás kedves üzenetekkel

Mik azok a “kedveskék”? Mindenki ismeri a papírcetlire írt, rövid üzeneteket, amelyek képesek az egész napunkat bearanyozni. Bár megírása csupán fél percbe telt, készítője beleszőtte szeretetét, törődését és odafigyelését. Lehetett egy kedves kolléga, egy barátnő, a férjünk vagy a gyermekünk, boldogsággal tölt el minket a tudat, hogy valaki figyel ránk. Biztosan Te is kaptál már … Olvass tovább

Te is szereted a narancs illatát? – Karácsonyi asztali díszek narancsból és szegfűszegből

A korai sötétedés és a kinti hideg miatt egyre több időt töltünk otthonunkban, és szép lassan nekiláthatunk a karácsonyi dekoráció megtervezésének.  Az ünnepi készülődés elengedhetetlen kellékei a jól ismert illatok: a narancs, fahéj, szegfűszeg, no és persze a fenyő szívet melengető aromája. Készítsünk hát ünnepváró, illatozó karácsonyi asztali díszeket! A legnépszerűbb hagyomány az, amikor a … Olvass tovább

Vége van a nyárnak… Őrizzük meg emlékeit!

Bár az időjárás még pár hétig kegyes lesz hozzánk, – legalábbis a meteorológusok ígérete szerint –  a naptár és az iskolai csengő nem téved: bizony, véget ért a nyár, az imádott vakáció. Emlékeit azonban sokáig megőrizzük szívünkben, a kismillió fotóban, és ha van némi kreatív hajlamunk, valami apró, magunk készítette dísztárgyban is. Ez utóbbihoz nyújt … Olvass tovább

Szemet gyönyörködtető botanika – vintage faliképek romantikusoknak

Először egy gyógyszertár falán láttam meg ezeket a szépségeket, néhány évvel ezelőtt. Tökéletesen illettek a modern patikai környezetbe, noha az eredeti képek megalkotása óta eltelt már egy-két évszázad. A vintage faliképek, növényillusztrációk manapság egyre népszerűbbek, főleg a romantikusabb lelkületű nők körében, akik szívesen díszítik velük lakásuk falait vagy épp íróasztaluk kevéske szabad helyét. A hajdan … Olvass tovább

Pezsgőfürdőzés kagyló módra – fessünk ecset nélkül!

Sok család már túl van az idei nyaraláson. Ha volt szerencsénk tengerparton járni, gyermekeink bizonyára nem jöttek haza üres kézzel. Az összegyűjtött kagylóhéjak festése jó móka lehet a szünidő hátralévő napjaira, vagy legalábbis egy órácskára leköthetjük a lurkókat ezzel a kis festegetéssel. 🙂 Lássuk, mire lesz szükségünk: – szódabikarbónára – ecetre – por alakú temperára … Olvass tovább

Életre keltett, festett kavicsok – állatkert kicsit másképp

Festett kavicsok – az egész család kedvencei Közeledik a nyári szünet, ideje ötleteket gyűjteni a közös kreatívkodáshoz. A kavicsfestés valószínűleg a gyerekek egyik kedvence lesz. Festés előtt alaposan mossuk meg a köveket, majd hagyjuk őket megszáradni. A mintázáshoz használjunk akrilfestéket, a végén pedig lakkal tartósítsuk a képeket. Ha a saját mintákhoz még nem jön az … Olvass tovább

Miniatűr kertek – utazás meseországba

Miniatűr kertek, tündérkertek Ha a nagy tavaszi ültetések során eltörtünk néhány cserepet, semmi gond – épp ilyen alapanyagokra lesz szükségünk egy bájos tündérkert építéséhez.Ha gyerekek is vannak a családban, biztosan nagyon élvezni fogják a munkálatokat,  ráadásul mi is mentegetőzhetünk azzal, hogy csak az ő kedvükért csináljuk az egészet… 😉A megfelelő növénykék kiválasztása után (pozsgások, mohák, … Olvass tovább