fbpx

Egy kis törődés mindenkinek jól esik – őszi léleksimogatás kedves üzenetekkel

Mik azok a “kedveskék”?

Mindenki ismeri a papírcetlire írt, rövid üzeneteket, amelyek képesek az egész napunkat bearanyozni. Bár megírása csupán fél percbe telt, készítője beleszőtte szeretetét, törődését és odafigyelését. Lehetett egy kedves kolléga, egy barátnő, a férjünk vagy a gyermekünk, boldogsággal tölt el minket a tudat, hogy valaki figyel ránk.

Biztosan Te is kaptál már ilyen üzenetet, és most, hogy felidézed a pillanatot, máris mosolyogsz.

Tegyük szebbé az idei őszt!

Rajta, tényleg csak pár percbe telik! Papír, toll, kevéske fantázia, és indulhat is a móka! Hogy milyen a körülöttünk élők hangulata, az bizony rajtunk is múlik. Hát akkor hajrá jókedv, rajtunk ne múljon! 🙂

kedves üzenet 2

2017. őszén kedves üzenetek lepték el az utcákat.

Gulyás Lídia volt az elindítója annak a “mozgalomnak”, amely először Budapest, majd több vidéki város utcáit ragasztgatta tele a kedves mondatokat viselő cetlikkel. (A gondolat hátteréről bővebben ITT olvashatsz.) Az akkor létrehozott FB-oldal ma is él ( https://www.facebook.com/kedvesuzenetek/ ) , a követők azóta is rendszeresen megosztják az adott / kapott papírkák fotóit.

Kézenfekvő és szokatlan cetlizőhelyek

Minél közelebbi kapcsolatban állunk a meglepni kívánt személlyel, annál több lehetőségünk van üzeneteink átadására. Családtagok esetén akár a pénztárca, szemüvegtok sem számít tabunak, de váratlan felbukkanási hely lehet a fogkrémes tubus, zoknis fiók, tízórais doboz vagy a hűtőszekrény is.

Kollégák számára ott a jó öreg monitor, íróasztal, mikró, mosdóban a tükör. Ez utóbbiakat ráadásul bárki megtalálhatja, aki arra jár. Lehet, hogy épp a legmorcosabb Cilike lesz a szerencsés, aki aznap végre egyszer elmosolyodik (még ha titokban is).

Persze, akár kész kártyacsomagot is lehet venni

Nem feltétlenül lustaságból teszik, de vannak olyanok, akik szeretnek inkább mindent megvásárolni. Szépen, ízlésesen, készletben, adjuk meg a módját, ha már egyszer… Ha Te is ilyen vagy, íme egy csomag “Kedveske”, kattints IDE ! 🙂

  • kedves üzenetek

    Őszi “kedveskék”

    1 .490 Ft
    Tovább olvasom

Végül egy kedves kis ajándék – csak úgy, hogy szép napod legyen!

Letölthető, kinyomtatható, kiszínezhető könyvjelzők, természetesen őszi hangulatban. KATTINTS IDE, és töltsd le az ingyenes PDF fájlt!