fbpx

Egyedi bögrék

Válassz kiváló minőségű kerámia bögréink közül, melyeket egyedi mintával, felirattal, vagy akár fényképpel készítünk el Neked. A csodaszép, tartós nyomatok élénk színekkel és éles kontúrokkal rendelkeznek. Mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe is teheted őket, a minta nem fog lekopni vagy megfakulni. Vásárolj gyönyörű, ugyanakkor praktikus ajándék bögrét bármely különleges alkalomra.

Milyen bögréket találsz még webshopunkban a fentieken kívül?

Férfiaknak, Gyerekeknek, az egész Családnak, Mamának, Papának,

GombásPipacsosRózsásSzívesVonatos, Kutyás, Cicás és más Állatos,

Névre szóló, Esküvői, Névnapi, Valentin-napi, Személyes, Szerelmes, Boss, Cuki, Frida Kahlo, Horgászos, Húsvéti, King-Queen

Mi az egyedi bögrék sikerének titka?

A különféle feliratos és fényképes bögrék évtizedek óta szerepelnek a boltok kínálatában, ráadásul töretlen népszerűségnek örvendenek, és ez nem véleten: nem csak személyre szabható, egyedi meglepetésként adhatjuk őket, hanem egyben praktikus ajándékok is, hiszen bögréket minden családban használnak. Sőt, mivel időnként törés is előfordul, nem árt a rendszeres utánpótlás.

Bögréink különlegessége, hogy a tervezéskor csodaszép, különleges grafikákat használunk, így nem az úton-útfélen kapható, sablonos szövegeket és mintákat fogod látni termékeinken, hanem sajátos hangulatú, kedves dizájnokat viselő bögréket vásárolhatsz.

Kinek milyen bögrét ajándékozzunk?

Az alábbiakban azzal kapcsolatban adunk néhány tippet, hogy kihez milyen bögre-meglepetés illik.

Egyedi bögre gyerekeknek is adható természetesen. Ilyenkor legjobb, ha cuki, állatos grafikákkal díszített dizájnt választunk, hiszen a gyerekek rajonganak az aranyos állatkákért. A csemete neve is rákerülhet a bögrére, így még szívesebben issza majd belőle a reggeli kakaóját.

Férfiaknak készülő bögréink között találsz viccesebbeket, férfias motívumokat viselőket (pl. farkas, autó) vagy valamilyen hobbival kapcsolatosat (pl. horgászás). Névre szóló bögréket is készítünk természetesen férfias kivitelben.

Ha nem szeretnénk veszekedést, jó ötlet lehet a család valamennyi tagjának bögrét ajándékozni. Mindenkién szerepel a saját neve és egy aranyos illusztráció, így nincs több keveredés. Terítéskor a gyerekek boldogan osztják majd ki a családtagoknak ezeket a személyre szabott bögréket.

Ha épp egyedi nászajándékot keresel, esküvői bögréink között talán megtalálod a tökéletes meglepetést. Ezek páros bögrék, egy részük névre szóló, és – ahogyan azt már megszokhattad – bájos, színes grafikák díszítik. Amikor az ifjú pár elkezdi közös életét, berendezi a lakást, sok-sok kedves emlék veszi őket körül az esküvőn kapott ajándékok jóvoltából. Ilyen lehet két különleges bögre is.

Kutyás bögréink nem csak gazdik számára készülnek, hanem bárkinek, aki egy kicsit is kedveli az ebeket. A jópofa illusztrációk mindig mosolyt csalnak majd annak arcára, aki a bögréből iszik.

A macskák szerelmeseire is gondoltunk természetesen, a cicás bögréket itt találod.

Az ajándék bögre készítése

Minden termékünk kis családi műhelyünkben készül. A folyamat a bögre mintájának a tervezésével kezdődik. Vannak fix mintáink, és olyanok is, amelyeket a Te kérésed alapján alakítunk. Ilyenek a névre szóló és a fényképes termékek: az egyedi bögre rendelésekor küldheted el nekünk elképzeléseidet, illetve a fényképet. A személyre szabott feliratok és fotós dizájnok terveit megmutatjuk Neked, és ha szükséges, módosítjuk a kinézetet. A bögre nyomtatása szublimációs technikával történik, a végeredmény pedig a gyönyörű, élénk színű minta, fényes felületen.