fbpx

Vásárlási tudnivalók

Fizetés

Jelenleg elfogadott fizetési mód webáruházunkban: előre utalás bankszámlára.

Számlaszám: 10403538-50526850-71571002 (K&H Bank)
Név: Hammer Mihály e.v.

A megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a rendelési számot!

A banki átutalást a rendelés leadásától számítottan 5 munkanapon belül kell megtenni, ezen időpont után töröljük a megrendelést.

A megrendelt és postázott termékekről minden esetben számlát állítunk ki.
Megrendelésedről díjbekérő bizonylatot küldünk, majd az utalás teljesítése után megküldjük az általad regisztrált e-mail címre az elektronikus számlát. Házhozszállítás esetén a számla külön tételként tartalmazza a házhozszállítás díját is.

Szállítás

Ha a termékeket postai levélküldeményként történő kiszállítással kéred (ajánlott, elsőbbségi levél), akkor ennek díja 9.500 Ft-os rendelési összegig egységesen 690 Ft. (A küldemények kb. 80%-a a következő munkanapon kerül kézbesítésre, a többi általában 2-3 munkanapon belül. A karácsony előtti időszakban valószínűleg növekedni fog a késések gyakorisága.)

A termékeket a GLS futárszolgálat is házhoz szállíthatja, ennek díja 1.090 Ft. Ha fontos a gyorsaság és a megbízhatóság, javasoljuk, hogy válaszd ezt a szállítási módot.

9.500 Ft felett a szállítási díjat mi álljuk, Neked ingyenes.

Előfordulhat, hogy a választott terméket nem lehetséges a megadott postai szabvány szerint csomagolni (hosszúság 32,4 cm, szélesség 22,9 cm, magasság 2,4 cm). Ekkor postán maradó levélként tudjuk küldeni csomagot, ehhez kérni fogjuk majd email-ben a hozzád legközelebbi Posta címét, ahol át tudod venni a küldeményt. (A GLS által szállított termékekre ez nem vonatkozik.)
A “postán maradó levél” lehetőséget akkor is választhatod, ha előreláthatóan nem fogsz otthon tartózkodni a kiszállítás idején, és inkább te magad mész el a postára a csomagodért.

A megrendelt terméket / termékeket a vételár beérkezését követően 2-8 munkanapon belül adjuk postára. Faliképek és képeslapok esetén ez általában 2-3 munkanap, ékszereknél és kulcstartóknál 2-5 munkanap, megnövekedett forgalom esetén érheti el a 8 munkanapot (pl. karácsony előtti időszakban).

Csomagolás

A termékeket minden esetben alaposan és esztétikusan csomagolva, légpárnás borítékban küldjük.
Az ékszerek és a kulcstartók díszkartonra rögzítve, celofán tasakban érkeznek, ajándékozásra készen.
Az A4-es képeket és a képeslapokat vastag kartonlapok közé csomagoljuk, hogy épségben megérkezzenek.

Garancia

Amennyiben a termék nem nyeri el tetszésedet, 14 napon belül visszaküldheted bármiféle magyarázat nélkül, a vételárat (postaköltséggel együtt) 100%-ban visszatérítjük.
Továbbá termékeinkre 1 éves javítási- és cseregaranciát vállunk.
Ha a termékekkel kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérlek keress minket a megadott elérhetőségeken!