fbpx

Egyedi kulcstartók

Kézzel készített, egyedi kulcstartók – kedves ajándékok különleges alkalmakra. Választhatsz a meglévő minták közül, vagy saját elképzeléseid alapján kialakíthatunk egy személyre szabott változatot – ilyen kulcstartója garantáltan nem lesz senki másnak! 🙂 Nézz szét a webshop kínálatában és rendelj valami különlegeset szeretteidnek.

Miért jó ötlet egyedi kulcstartót ajándékozni?

–  Praktikus ajándék: nem a polcon porosodik majd, hanem gazdája nap mint nap használni fogja.

–  Üveglencsés technikával készül, így a medálokba színes minták is kerülhetnek: nem kell beérned a gravírozott fém kulcstartók “szürkeségével”.

–  A lencse alá bármi kerülhet, ami a megajándékozott számára kedves: fénykép, idézet, nevek, dátumok, rajzok stb. Az egyedi kulcstartó rendelése során elküldheted nekünk elképzeléseidet, a kért fotót, gyerekrajzot, versrészletet…

–  Nem csak antik ezüst, hanem antik bronz színű szereléket is kérhetsz. Ráadásul nem csak egyoldalas, hanem kétoldalas medáljaink is vannak, így még több lehetőséged lesz az egyediségre!

–  Sok-sok apró díszítőelemből választhatod ki a neked legjobban tetszőket. Aranyos függődíszek (charmok) és színes üveggyöngyök százai várják, hogy az ajándékokra kerüljenek. A kulcstartók készítése során mindig arra törekszünk, hogy a végeredmény harmonikus egységet mutasson, különös figyelmet fordítunk a színvilágra.