fbpx

Egyedi képeslapok

Különleges, egyedi képeslapokat találsz ebben a kategóriában. Legnagyobb részük rázható flitterekkel készült úgynevezett “Shaker Card”, de személyre szabható családi üdvözlőlapok is kerültek a kínálatba. Ne feledd, ajándékod még emlékezetesebb lesz, ha egy exkluzív képeslap is társul mellé. Válassz az alkalomhoz illő, kézzel készített üdvözlőkártyát !

Hogyan készül a “Shaker Card” ?

Termékeink nem nyomdában készülnek, hanem valódi kézműves képeslapok, tehát mi magunk szerkesztjük, vágjuk és ragasztjuk össze az elemeket itt, a DigiDekor kis családi műhelyében. Ezeknél a képeslapoknál már nem két, hanem három dimenzióról beszélünk! A kártyának jelentős vastagsága is van, a rétegek közé pedig csillogó, ünnepi flitterek kerülnek. Hogy jól láthasd őket, egy kör alakú ablakot nyitottunk az üdvözlőlap elején. A flitterek rágozatása, nézegetése nem csak a gyerekek számára lesz szórakoztató és megnyugtató elfoglaltság… A felnőttek épp olyan szívesen játszogatnak ezekkel a képeslapokkal. Majd meglátod! 😉

Milyen alkalomra adható egyedi képeslap?

A rövid válasz: bármikor. 🙂 Sőt, még alkalom sem kell hozzá, hiszen az emberek imádják a “csak úgy” meglepetéseket. Persze vannak kiemelten fontos események, mint például az esküvő, diplomaosztó, névnap, születésnap (különösen a legkisebbek számára készített szülinapi képeslapok szoktak nagy örömet okozni), illetve legnagyobb egyházi ünnepeinkhez is fontosak a csodaszép képeslapok: a karácsony és a húsvét elengedhetetlen kellékei.