fbpx

Tudnivalók

Vásárlási tudnivalók

Elkészítési idő

Termékeink kizárólag megrendelésre készülnek, raktárkészletet nem tartunk. Az elkészítés ideje az adott szezon forgalmától függ, de általában az alábbiak érvényesek:

  • Fix mintával ellátott termékek: 4-5 munkanap (+ kiszállítás)
  • Egyedi (szerkesztést igénylő) termékek: 5-8 munkanap (+ kiszállítás)

SÜRGŐSSÉGI FELÁR ellenében 1-3 munkanap alatt elkészítjük a megrendelt ajándékot. A felár mértéke a termék(ek) – szállítási díj nélküli – árának 35%-a, de minimum 2.000 Ft.

Sürgős rendelés leadása előtt minden esetben érdeklődj, hogy tudjuk e vállalni az elkészítést a kért határidőre. (70 / 38 98 707 , info@digidekor.hu )

A sürgősségi felár befizetése átutalással történik, az ehhez szükséges adatokat – egyeztetés után – email-ben küldjük el.

Az elkészült termék(ek)et az MPL futárszolgálat 1-2 munkanapon belül kiszállítja.

Fizetés

FONTOS!

Technikai átállás miatt 2024. június elején néhány napig nem működik a Barion-os fizetés, ezért kérünk, válaszd a “Banki átutalás” opciót. Köszönjük megértésed!

Jelenleg kétféle fizetési módot fogadunk el webáruházunkban:

1. előre utalás bankszámlára.

Számlaszám: 10403538-50527053-53851003 (K&H Bank)
Név: Hammerné Gál Petra e.v.

A megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a rendelési számot!

A banki átutalást a rendelés leadásától számítottan 5 munkanapon belül kell megtenni, ezen időpont után töröljük a megrendelést.

2. bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül 

Az ország egyik legnépszerűbb online fizetési megoldása. Kényelmesen és biztonásgosan fizethetsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenlegeddel.

A megrendelt és postázott termékekről minden esetben számlát állítunk ki.
Megrendelésedről díjbekérő bizonylatot küldünk, majd az utalás teljesítése után megküldjük az általad regisztrált e-mail címre az elektronikus számlát. Házhozszállítás esetén a számla külön tételként tartalmazza a házhozszállítás díját is.

Szállítás

Jelenleg az alábbi szállítási módok közül választhatsz:

  • MPL futárszolgálat házhoz – 1.890 Ft
  • MPL futárszolgálat PostaPontra – 1.490 Ft

15.000 Ft felett a szállítási díjat mi álljuk, Neked ingyenes.

A megrendelt terméket / termékeket a vételár beérkezését követően 2-10 munkanapon belül adjuk postára. Nyomtatott faliképek és képeslapok esetén ez általában 2-3 munkanap, bögréknél, ékszereknél és kulcstartóknál 3-5 munkanap, kasírozott táblaképeknél 4-8 munkanap (a száradási idők miatt). Forgalmasabb időszakokban (pl. karácsony előtt, anyák napja előtt) hosszabb átfutási idővel kell számolni (maximum 10 munkanap, az utalás beérkezésétől számítva).

Csomagolás

A termékeket minden esetben alaposan és esztétikusan csomagolva, légpárnás borítékban vagy kartondobozban küldjük.
A nyakláncok és a kulcstartók díszkartonra rögzítve, celofán tasakban érkeznek, ajándékozásra készen.
A printeket és a képeslapokat vastag kartonlapok közé csomagoljuk, hogy épségben megérkezzenek. A bögréket alaposan körbecsomagolva, sok helykitöltővel küldjük, a dobozon feltüntetjük, hogy az áru törékeny. Ha mégis sérülten érkeznének meg a termékek, azokat – a sérülés fényképes igazolása után – újra elkészítjük és postázzuk, természetesen díjmentesen.

Garancia

Amennyiben a termék nem nyeri el tetszésedet, 14 napon belül visszaküldheted bármiféle magyarázat nélkül, a vételárat (postaköltséggel együtt) 100%-ban visszatérítjük.
Továbbá termékeinkre 1 éves javítási- és cseregaranciát vállunk.

Ha a termékekkel kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérlek, keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

  • email: info@digidekor.hu
  • telefon: 06 70 38 98 707 (Hammerné Gál Petra)