fbpx

Csillagos-bolygós egyedi csillagtérkép fiúszobába

4 .990 Ft11 .590 Ft

Különleges csillagtérkép, falikép. Az általad megadott helyen és időben látható csillagállást mutatja. Kérhető pdf fájl, nyomtatott kép vagy táblakép formájában is!


Leírás

Csillagos-bolygós egyedi csillagtérkép fiúszobába. Csodálatos, személyre szóló meglepetés emlékezetes alkalmakra. A képet kedves, csillagokat és bolygókat ábrázoló grafika díszíti.

A csillagképes poszterek tökéletesen illenek az élet nagy eseményeinek megünnepléséhez. Garantáltan örömet szerzel velük, hiszen a legszebb és legfontosabb pillanatokat idézik majd fel, akárhányszor csak ránéznek tulajdonosaik. Ajándékozhatsz csillagtérképet egy kisbaba születésekor vagy keresztelőjekor, eljegyzésre, esküvőre, évfordulóra, születésnapra, lakásavatóra, diplomaosztóra…

Milyen adatokat kell megadnod a csillagtérkép elkészítéséhez? (a termékfotó melletti szövegdobozba írhatod be ezeket)

  • dátum (év, hónap, nap, esetleg óra, perc) – lehet múltbéli vagy jövőbeni időpont is
  • helyszín (település neve)
  • a megajándékozott személy(ek) neve(i)
  • rövid szöveg vagy idézet (ezt csak akkor kell beírnod, ha a termékfotón látható szövegtől különbözőt szeretnél)

A csillagos ég térképe az adott helyen és időben látható fontosabb csillagok állását mutatja, ezáltal minden kép teljesen egyedi.

A csillagtérképet háromféle kivitelezésben kérheted:

  1. PDF fájlként. Ez akár 1-2 napon belül megérkezik hozzád email-ben, csak a szerkesztést kell megvárnod. Nincs postaköltség. Kinyomtathatod saját magad, vagy elviheted egy profi nyomdába.
  2. Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár kizárólag a printre vonatkozik, nem foglalja magában a termékfotókon látható képkeretet és egyéb dekorációs elemeket.
  3. Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selymefényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: 20 x 29 cm (kb. A4-es) vagy 29 x 41 cm (kb. A3-as).

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

A faliképek nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük.

További információk

Kivitelezés

PDF fájl, A4-es print, A3-as print, A4-es táblakép, A3-as táblakép