fbpx

Névre szóló kerek szülinapi falikép nőknek

4 .990 Ft13 .990 Ft

PDF, minőségi print vagy táblakép egyedi szerkesztéssel.

(A napok, órák stb. számát nem kell megadni, a születési dátumból kiszámoljuk.)

Leírás

A tökéletes születésnapi ajándék nagymamáknak, dédiknek. Kedves, pasztell színekkel.

Többféle kivitelezésben kérheted:

A.  Digitális (PDF) formátumban, nagy felbontásban. A3-as méretű nyomtatásra is alkalmas, kitűnő minőségű fájl. Ebben az esetben fizikai termék nem kerül postázásra, így szállítási költség sincsen. 

B.  Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva,  A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár csak a printre vonatkozik, nem foglalja magában a képkeretet és az egyéb dekorációs elemeket. + Ajándékba a PDF  fájlt is megkapod. 

C.  A4-es méretű képkeretbe helyezve (több keretszínből választhatsz). A képet itt is fotópapírra nyomtatjuk, majd a keretbe téve postázzuk. A hátoldalon képakasztó és asztali támaszték is található. 

D.  Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selymefényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: kb. A4-es (20 x 29 cm) vagy kb. A3-as (29 x 41 cm). + Ajándékba a PDF fájlt is megkapod. 

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

A nevet és egyéb adatokat a termékfotó melletti szövegboxba írhatod be. Ha nem fér ki minden, vagy kérdéseid vannak, a megrendelés leadása után email-ben egyeztetjük a további részleteket. A tervet minden esetben átküldjük jóváhagyásra, mielőtt kinyomtatjuk a képet.

Az ár magában foglalja a szerkesztési díjat, amely csak a szövegre vonatkozik, a szín, stílus és a grafikai elemek nem módosíthatók.

 

További információk

Kivitelezés

PDF fájl, A4-es print, A3-as print, NATÚR keretezett kép (A4), FEHÉR keretezett kép (A4), FEKETE keretezett kép (A4), A4-es táblakép, A3-as táblakép