fbpx

Búcsú a bölcsitől, ovitól

4 .990 Ft10 .990 Ft

Mennyiségi kedvezménnyel. (Azonos alapdizájn esetén. Részletek a termékleírásban.)


Leírás

Egyedi szerkesztésű falikép óvodai ballagásra vagy bölcsődei búcsúzáshoz. Kedves, megható meglepetés azok számára, akik legféltettebb kincsünkre vigyáztak az elmúlt években.

Meglévő grafikai készletből, 20 különböző figurából választhatod ki a gyerekeket képviselő rajzokat. (Lásd a második termékfotót.) Több termék rendelése esetén, ha csak az óvó nénik / dadus nénik neveiben különböznek egymástól a képek, akkor jelentős mennyiségi kedvezménnyel vásárolhatod meg őket. Egyéb változtatások esetén a szerkesztési díjra egyéni ajánlatot adunk.

A képet háromféle kivitelezésben kérheted:

A.  Digitális (PDF) formátumban, nagy felbontásban. A3-as méretű nyomtatásra is alkalmas, kitűnő minőségű fájl. Ebben az esetben fizikai termék nem kerül postázásra, így szállítási költség nincsen. 

B.  Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár csak a printre vonatkozik, nem foglalja magában a képkeretet és az egyéb dekorációs elemeket. + Ajándékba a PDF  fájlt is megkapod. 

C.  Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, matt lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: kb. A4-es (20 x 29 cm) vagy kb. A3-as (29 x 41 cm). + Ajándékba a PDF fájlt is megkapod. 

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

A rendelés leadása után email-ben egyeztetjük a feliratokkal és figurákkal kapcsolatos részleteket.

A faliképek nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük.

Nézd meg további, bölcsis gondozóknak készülő ajándékainkat is.

 

További információk

Kivitelezés

PDF fájl, A4-es print, A3-as print, A4-es táblakép, A3-as táblakép