fbpx

A mi történetünk

2 .990 Ft9 .590 Ft

Emlékőrző poszter pároknak.

Törlés

Leírás

A mi történetünk. Kedves grafikákkal díszített, egyedi falikép.

Háromféle kivitelezésben kérheted:

A.  Digitális (PDF) formátumban, nagy felbontásban. A3-as méretű nyomtatásra is alkalmas, kitűnő minőségű fájl. Ebben az esetben fizikai termék nem kerül postázásra. FONTOS! Ha kizárólag PDF fájlt rendelsz, a kosár menüben használd a csakpdf kuponkódot, hogy ne számolódjon fel postázási költség. 

B.  Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva,  A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár csak a printre vonatkozik, nem foglalja magában a képkeretet és az egyéb dekorációs elemeket. + Ajándékba a PDF  fájlt is megkapod. 

C.  Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selymefényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: kb. A4-es (20 x 29 cm) vagy kb. A3-as (29 x 41 cm). + Ajándékba a PDF fájlt is megkapod. 

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

A rendelés leadása után email-ben egyeztetjük a poszterre kerülő neveket és dátumokat. A szerkesztés a grafikai elemek módosítását nem tartalmazza, de természetesen a felesleges sorok törölhetők, illetve több gyermek születése is rátehető a táblára.

A faliképek nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük.

A mi történetünk

További információk

Kivitelezés

PDF fájl, A4-es print, A3-as print, A4-es táblakép, A3-as táblakép