fbpx

A mi történetünk – személyes falikép

4 .290 Ft10 .890 Ft

Emlékőrző poszter pároknak.

Leírás

A mi történetünk. Kedves grafikákkal díszített, egyedi falikép.

Háromféle kivitelezésben kérheted:

A.  Digitális (PDF) formátumban, nagy felbontásban. A3-as méretű nyomtatásra is alkalmas, kitűnő minőségű fájl. Ebben az esetben fizikai termék nem kerül postázásra, így szállítási költség nincsen. 

B.  Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva,  A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár csak a printre vonatkozik, nem foglalja magában a képkeretet és az egyéb dekorációs elemeket. + Ajándékba a PDF  fájlt is megkapod. 

C.  Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selymefényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: kb. A4-es (20 x 29 cm) vagy kb. A3-as (29 x 41 cm). + Ajándékba a PDF fájlt is megkapod. 

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

Ha a termékfotó melletti szövegdobozba nem fér ki minden, akkor a rendelés leadása után email-ben is egyeztethetjük a poszterre kerülő neveket, életeseményeket és dátumokat. A képet kérheted csak szimbólumokkal és dátumokkal (mint az első termékfotón), vagy az események kiírásával is (második termékkép).

A faliképek nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük.

További információk

Kivitelezés

PDF fájl, A4-es print, A3-as print, A4-es táblakép, A3-as táblakép