fbpx

Névre szóló fali dekoráció nőknek

2 .890 Ft8 .890 Ft

Minőségi print vagy kasírozott táblakép.


Leírás

Romantikus virágokkal díszített, elegáns falikép névvel, monogrammal, valamint a keresztnév jelentésével, viselőinek főbb tulajdonságaival. Az ár tartalmazza az egyedi tervezés díját, amely csak a betűre, névre és a szövegre vonatkozik, a kép stílusa változatlan marad (szín, díszítő virágok).

A képet kétféle kivitelezésben kérheted:

A.  Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatvaA4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár csak a printre vonatkozik, nem foglalja magában a képkeretet és az egyéb dekorációs elemeket. 

B.  Kasírozott táblakép formájában: 8 mm vastag MDF lapon, selymefényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: kb. A4-es (20 x 29 cm) vagy kb. A3-as (29 x 41 cm). 

Mindkét elkészítési mód esetén tartós, UV-áll tintát használunk, hogy a képek sokáig megőrizzék eredeti színeiket.

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

A névre szóló ajándékok mindig nagyon népszerűek, hiszen egyediek, személyesek, és a saját nevét vagy monogramját mindenki szívesen látja. 🙂 Nálunk ráadásul nem sorozatgyártott tucatterméket kapsz, hanem kézzel, nagy odafigyeléssel és kifejezetten Neked készített ajándékot. Ha kíváncsi vagy további, névnapi ajándékötleteinkre, nézd meg ezt a gyűjteményt.

 

További információk

Kivitelezés

A4-es print, A3-as print, A4-es táblakép, A3-as táblakép