fbpx

Levendulás csillagkép térkép

4 .990 Ft11 .590 Ft

Különleges csillagtérkép, falikép. Az általad megadott helyen és időben látható csillagállást mutatja. Kérhető pdf fájl, nyomtatott kép vagy táblakép formájában is!


Leírás

Levendulás csillagkép térkép. Csodálatos egyedi meglepetés esküvőre, évfordulóra. A képet akvarell hatású, levendulás motívumok díszítik.

A csillagképes poszterek tökéletesen illenek az élet nagy eseményeinek megünnepléséhez. Garantáltan örömet szerzel velük, hiszen a legszebb és legfontosabb pillanatokat idézik majd fel, akárhányszor csak ránéznek tulajdonosaik. Ajándékozhatsz csillagtérképet egy kisbaba születésekor vagy keresztelőjekor, eljegyzésre, esküvőre, évfordulóra, születésnapra, lakásavatóra, diplomaosztóra…

Milyen adatokat kell megadnod a csillagtérkép elkészítéséhez? (a termékfotó melletti szövegdobozba írhatod be ezeket)

  • dátum (év, hónap, nap, esetleg óra, perc) – lehet múltbéli vagy jövőbeni időpont is
  • helyszín (település neve)
  • a megajándékozott személy(ek) neve(i)
  • rövid szöveg vagy idézet (ezt csak akkor kell beírnod, ha a termékfotón látható szövegtől különbözőt szeretnél)

A csillagos ég térképe az adott helyen és időben látható fontosabb csillagok állását mutatja, ezáltal minden kép teljesen egyedi.

A csillagtérképet háromféle kivitelezésben kérheted:

  1. PDF fájlként. Ez akár 1-2 napon belül megérkezik hozzád email-ben, csak a szerkesztést kell megvárnod. Nincs postaköltség. Kinyomtathatod saját magad, vagy elviheted egy profi nyomdába.
  2. Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva, A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár kizárólag a printre vonatkozik, nem foglalja magában a termékfotókon látható képkeretet és egyéb dekorációs elemeket.
  3. Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selymefényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: 20 x 29 cm (kb. A4-es) vagy 29 x 41 cm (kb. A3-as).

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

A faliképek nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük.

További információk

Kivitelezés

PDF fájl, A4-es print, A3-as print, A4-es táblakép, A3-as táblakép