fbpx

Hableányos szülinapi ajándék, falikép

3 .590 Ft11 .290 Ft

Kasírozott táblakép vagy minőségi print.


Leírás

Névre szóló, dátumos falikép születésnapra, csodaszép hableányos grafikákkal díszítve.

Többféle kivitelezésben kérheted:

A.  Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva,  A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár csak a printre vonatkozik, nem foglal magában képkeretet vagy egyéb dekorációs elemeket.

B.  A4-es méretű képkeretbe helyezve (több keretszínből választhatsz). A képet itt is fotópapírra nyomtatjuk, majd a keretbe téve postázzuk. A hátoldalon képakasztó és asztali támaszték is található. 

C.  Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selymefényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: kb. A4-es (20 x 29 cm) vagy kb. A3-as (29 x 41 cm).  

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

Az ár magában foglalja a szerkesztési díjat, amely a név, a dátum és a számok módosítását jelenti, a grafikai elemek nem változnak.

A faliképek nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük.

További információk

Kivitelezés

A4-es print, A3-as print, NATÚR keretezett kép (A4), FEHÉR keretezett kép (A4), FEKETE keretezett kép (A4), A4-es táblakép, A3-as táblakép