fbpx

Fotós falikép 50. születésnapra

4 .990 Ft13 .990 Ft

Kérhető digitálisan (PDF fájl), nyomtatott fénykép formájában, vagy táblaképnek elkészítve. A pontos árat az opciók kiválasztása után láthatod. (További részletekért görgess lejjebb!)

Leírás

Fotókollázsos születésnapi tábla 50-es számmal. Ötletes, manapság nagyon népszerű egyedi táblakép az általad kért szöveggel. A beküldött fotókkal töltjük ki a számjegyek cikkelyeit, illetve elképzeléseid alapján néhány kedves gondolatot is írunk a faliképre.

A digitális fényképeket a rendelés leadása után, email-ben kérjük el. Kérlek, jó minőségű, nagy felbontású képeket válassz. (Minimum 1200 x 1200 pixel.) Több fotót is átküldhetsz, és ezekből kiválasztjuk, melyek mutatnak legjobban a faliképen. A látványtervet minden esetben átküldjük jóváhagyásra, és ha szükséges, módosítjuk. (Ezért külön szerkesztési díjat nem kell fizetned!)

TIPP: Nézd meg a többi fényképes faliképet is, és meríts ihletet azok szövegeiből, illetve válaszd ki a legjobban tetsző elrendezést! Rendelésed leadása után nyugodtan írd meg nekünk elképzelésedet, és mi igyekszünk minél tökéletesebben megvalósítani azt.

Többféle kivitelezésben kérheted a képet:

A.  Digitálisan, PDF formátumban. A képet kinyomtathatod otthon, vagy elviheted egy profi nyomdába. Ebben az esetben (ha más terméket nem rendelsz), nem kell postaköltséget fizetned. 

B.  Kiváló minőségű, fényes fotópapírra nyomtatva,  A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár csak a printre vonatkozik, nem foglal magában képkeretet – azt külön kell megvásárolnod. A képet celofán védőtasakban küldjük. Kérlek, próbáld minél kevesebb érintéssel áthelyezni a képkeretbe, hogy megóvd az ujjlenyomatoktól, nedvességtől. 

C.  A4-es méretű képkeretbe helyezve (több keretszínből választhatsz). A képet itt is fotópapírra nyomtatjuk, majd a keretbe téve postázzuk. A hátoldalon képakasztó és asztali támaszték is található. 

D.  Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selyemfényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: 20 x 29 cm (kb. A4-es) vagy 29 x 41 cm (kb. A3-as). A képet ebben az esetben matt fotópapírra nyomtatjuk, majd finom ecsettel lakkozzuk, így a táblakép felülete nem lesz fényes, hanem kb. a viaszos vászon textúrájához fog hasonlítani. 

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

Az ár magában foglalja a szerkesztési díjat, amely a fényképek beillesztését és a szöveg szerkesztését jelenti.

További információk

Kivitelezés

PDF fájl, A4-es print, A3-as print, NATÚR keretezett kép (A4), FEHÉR keretezett kép (A4), FEKETE keretezett kép (A4), A4-es táblakép, A3-as táblakép

Hová kerüljön a szöveg?

A szám alá, A számjegyek közé / mellé, Az egyik (vagy több) cikkelybe