fbpx

Fényképes apák napi ajándék tábla

3 .990 Ft10 .890 Ft

Kérhető digitálisan (PDF fájl), táblakép vagy minőségi print formájában, A4-es vagy A3-as méretben. Saját fotóiddal, egyedi szöveggel. A részletekért görgess lejjebb!

Törlés

Leírás

Fényképes apák napi ajándék tábla. Ötletes, manapság nagyon népszerű egyedi táblakép az általad kért szöveggel. A beküldött fotókkal töltjük ki az APA szó betűit, illetve elképzeléseid alapján néhány kedves gondolatot is írunk a faliképre.

A fényképeket a rendelés leadása után, email-ben kérjük el. Kérlek, jó minőségű, nagy felbontású képeket válassz. (Minimum 1200 x 1200 pixel.) Több fotót is átküldhetsz, és ezekből kiválasztjuk, melyek mutatnak legjobban a faliképen. A látványtervet minden esetben átküldjük jóváhagyásra, és ha szükséges, módosítjuk. (Ezért külön szerkesztési díjat nem kell fizetned!)

TIPP: Nézd meg a többi fényképes faliképet is, és meríts ihletet azok szövegeiből, illetve válaszd ki a legjobban tetsző elrendezést! Rendelésed leadása után nyugodtan írd meg nekünk elképzelésedet, és mi igyekszünk minél tökéletesebben megvalósítani azt.

Háromféle kivitelezésben kérheted a képet:

A.  Digitálisan, PDF formátumban. A képet kinyomtathatod otthon, vagy elviheted egy profi nyomdába. Ebben az esetben (ha más terméket nem rendelsz), nem kell postaköltséget fizetned. 

B.  Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva,  A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár csak a printre vonatkozik, nem foglal magában képkeretet vagy egyéb dekorációs elemeket.

C.  Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selymefényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: kb. A4-es (20 x 29 cm) vagy kb. A3-as (29 x 41 cm).  

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

Az ár magában foglalja a szerkesztési díjat, amely a fényképek beillesztését és a szöveg szerkesztését jelenti.

A faliképek nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük.

Fényképes apák napi ajándék tábla

További információk

Kivitelezés

PDF fájl, A4-es print, A3-as print, A4-es táblakép, A3-as táblakép