fbpx

Családi falikép fényképpel

3 .790 Ft9 .790 Ft

Kérhető táblakép vagy minőségi print formájában, A4-es vagy A3-as méretben.

Leírás

Skandináv stílusú, hangulatos családi falikép saját fényképpel és az ismert, megható szöveggel.

Család: ahol az élet kezdődik és a szeretet soha nem ér véget. 

A fényképet a rendelés leadása után, email-ben kérjük el. Kérlek, jó minőségű, nagy felbontású képet válassz. Több fotót is átküldhetsz, és ezekből kiválasztjuk, melyik mutat legjobban a faliképen. A látványtervet minden esetben átküldjük jóváhagyásra, és ha szükséges, módosítjuk. (Ezért külön szerkesztési díjat nem kell fizetned!)

Kétféle kivitelezésben kérheted a képet:

A.  Kiváló minőségű, matt fotópapírra nyomtatva,  A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár csak a printre vonatkozik, nem foglal magában képkeretet vagy egyéb dekorációs elemeket.

B.  Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selymefényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: kb. A4-es (20 x 29 cm) vagy kb. A3-as (29 x 41 cm).  

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

Az ár magában foglalja a szerkesztési díjat, amely a fénykép beillesztését jelenti, a szöveg és a grafikai elemek nem változnak.

A faliképek nyomtatása során tartós, UV-álló tintát használunk, így a nyomatok hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket. A táblaképek kasírozását és lakkozását kézzel, nagy odafigyeléssel végezzük.

A faliképeket általában sok fény éri, kiemelten fontos tehát a nyomatok és táblák megfelelő UV-védelme. A tartósságot elsődleges szempontnak tekintjük, ezért gondosan kiválasztott eszközöket és alapanyagokat használunk: a nyomtatás pigment alapú tintával történik, kiváló minőségű matt fotópapírra. Kérlek, vedd figyelembe tehát, hogy ezek a printek nem fényesek, mint a klasszikus fotónyomtatásnál, hanem lágyabb vonalúak. Színviláguk ugyanakkor megegyezik a hagyományosan előhívott fényképekével, a színek fakulása azonban csak sokkal később, és jóval kisebb mértékben jelentkezik.

További információk

Kivitelezés

A4-es print, A3-as print, A4-es táblakép, A3-as táblakép