fbpx

Betűkbe rejtett fényképek – egyedi tábla Anyának

4 .590 Ft11 .990 Ft

Kérhető digitálisan (PDF fájl), nyomtatott fénykép formájában, vagy táblaképnek elkészítve, A4-es vagy A3-as méretben. Saját fotóiddal, egyedi szöveggel. A részletekért görgess lejjebb!

Leírás

Ötletes, manapság nagyon népszerű egyedi falikép az általad kért szöveggel. A beküldött fotókkal töltjük ki az ANYA szó betűit, illetve elképzeléseid alapján néhány kedves mondatot is írunk a faliképre.

A digitális fényképeket a rendelés leadása után, email-ben kérjük el. Kérlek, jó minőségű, nagy felbontású képeket válassz. (Minimum 1200 x 1200 pixel.) Több fotót is átküldhetsz, és ezekből kiválasztjuk, melyek mutatnak legjobban a faliképen. A látványtervet minden esetben átküldjük jóváhagyásra, és ha szükséges, módosítjuk. (Ezért külön szerkesztési díjat nem kell fizetned!)

TIPP: Nézd meg a többi fényképes faliképet is, és meríts ihletet azok szövegeiből, illetve válaszd ki a legjobban tetsző elrendezést! Rendelésed leadása után nyugodtan írd meg nekünk elképzelésedet, és mi igyekszünk minél tökéletesebben megvalósítani azt.

Háromféle kivitelezésben kérheted a képet:

A.  Digitálisan, PDF formátumban. A képet kinyomtathatod otthon, vagy elviheted egy profi nyomdába. Ebben az esetben (ha más, fizikai terméket nem rendelsz), nem kell postaköltséget fizetned. 

B.  Kiváló minőségű, fényes fotópapírra nyomtatva,  A4-es (21 x 29,7 cm) vagy A3-as (29,7 x 42 cm) méretben. Az ár csak a printre vonatkozik, nem foglal magában képkeretet – azt külön kell megvásárolnod. A képet celofán védőtasakban küldjük. Kérlek, próbáld minél kevesebb érintéssel áthelyezni a képkeretbe, hogy megóvd az ujjlenyomatoktól, nedvességtől. 

C. Kasírozott táblakép formájában. 8 mm vastag MDF lapon, selyemfényű lakkal kezelve, hátulján képakasztóval ellátva. Ennek mérete is kétféle lehet: 20 x 29 cm (kb. A4-es) vagy 29 x 41 cm (kb. A3-as). A képet ebben az esetben matt fotópapírra nyomtatjuk, majd finom ecsettel lakkozzuk, így a táblakép felülete nem lesz fényes, hanem kb. a viaszos vászon textúrájához fog hasonlítani. 

A kosár gomb fölött lévő legördülő menüből választhatod ki, hogy milyen kivitelezésű képet szeretnél.

Az ár magában foglalja a szerkesztési díjat, amely a fényképek beillesztését és a szöveg szerkesztését jelenti.

A szállítási mód kiválasztásánál kérlek, vedd figyelembe, hogy az A3-as méretű, nyomtatott fényképeket csak MPL futárral tudjuk küldeni (házhoz vagy PostaPontra).

További információk

Kivitelezés

PDF fájl, A4-es print, A3-as print, A4-es táblakép, A3-as táblakép