fbpx

Ingyenesen letölthető Karácsonyi tervező 2021

tervező borító

A karácsony előtti készülődés a legtöbb család számára bonyolult logisztikai feladat. Egy kis tervezéssel és odafigyeléssel azonban elkerülhető a kapkodás, és nyugodtabban élvezhetjük az ünnep meghitt hangulatát.

A teendők megszervezéséhez nyújt segítséget ez a 24 oldalas Karácsonyi tervező, amelyet most ingyen letölthetsz, majd kinyomtathatsz magadnak. (Ehhez GÖRGESS LEJJEBB!)

A táblázatokat, listákat, emlékeztetőket tartalmazó összeállítás kedves, akvarell stílusú képekkel szolidan díszített, nyomdafestékkel takarékoskodó módon kialakított.

Az oldalakat kinyomtathatod A4-es vagy A5-ös méretben.

TIPP 1 : Ha a PDF nyomtatásakor a „füzet” módot (és a kétoldalas nyomtatást) választod, akkor a végén nem lesz más dolgod, mint középen összetűzni a lapokat, és máris kész a karácsonyi kisokosod.

TIPP 2 : Nem szükséges az összes oldalt kinyomtatnod, csak azokat, amelyekre szükséged van. Ha pedig valamelyik oldalból több is kellene, nyugodtan nyomtasd ki több példányban.

Az ünnepi készülődés során egyik legnagyobb feladatunk az ajándékok beszerzése. Nem könnyű feladat évről évre valami újdonságot kitalálni; szép, ugyanakkor hasznos meglepetést választani szeretteinknek. Ha még nem döntötted el, hogy kit mivel fogsz meglepni az idén, nézd meg karácsonyi ajándékötleteinket, és kedveskedj egyedi, személyre szabott ajándéktárgyakkal.

   Boldog adventi készülődést kívánunk!

tervező bemutató