fbpx

Ajándék ötletek gyűjteménye: ezen az oldalon kategóriákba rendezve találod meg ajándékozási tippjeinket. Legyen szó bármilyen fontos alkalomról, webáruházunkban biztosan találsz kedvedre való meglepetést. Termékeinket mi magunk tervezzük és készítjük itt, a DigiDekor kis családi műhelyében, méghozzá precíz odafigyeléssel és sok-sok szeretettel.

Ha nem gyári tucatterméket szeretnél ajándékozni a legközelebbi ünnepen, hanem egyedileg készített különlegességet, nézd meg kínálatunkat. Kéréseiddel, egyéni elképzeléseiddel keress minket bátran, hiszen a legizgalmasabb ajándék ötletek gyakran a vásárló és a készítő közös tervezgetéséből születnek.

Gyorsmenü:

szülinapi ajándék névnapi ajándék ötletek karácsonyi ajándék fényképes ajándék

ajándék nőknek ajándék férfiaknak vicces ajándék Valentin napi ajándék

anyák napi ajándék apák napi ajándékok ballagási ajándék

páros ajándékok esküvői ajándékok

Karácsonyi ajándék ötletek

Karácsonyi ajándék ötletek

A családok többsége egyetért abban, hogy a legjobban várt és legcsodálatosabb ünnep a karácsony. A készülődést már hetekkel korábban elkezdjük, és gyakran bizony nem kis fejtörést okoz a nagy kérdés (amely ugyanolyan örökzöld, mint a fenyőfa) megválaszolása: kinek mit vegyünk karácsonyra? Ebben szeretnénk most segíteni neked, és olyan ajándékötleteket adni, amelyekkel garantáltan örömet szerezhetsz szeretteidnek. Kattints a Tovább gombra!

A tökéletes szülinapi ajándék

A tökéletes szülinapi ajándék

Amikor szülinapi ajándékot keresünk valamelyik családtagunk vagy barátunk számára, általában olyan dolgok után kutatunk, amelyek egyediek, személyesek, és elsősorban az ünnepeltről szólnak – hiszen most ő a főszereplő. Akár férfinak, akár nőnek keresel születésnapi ajándékot, kínálatunkban könnyen megtalálhatod az „igazit”: termékeink többsége személyre szabható, így a meglepetés igazán különleges lesz. Válogass kedvedre a különböző stílusú táblaképek, bögrék, nyakláncok és képeslapok között. Kattints a Tovább gombra!

Fényképes ajándék ötletek

Fényképes ajándék ötletek

Amikor valami igazán személyes, egyedi meglepetést keresünk, leggyakrabban a fényképes ajándékok jutnak eszünkbe. Nagymama szeme biztosan könnybe lábad majd az ajándékozáskor, de Apa is büszkén mutogatja majd a kollégáinak a kisgyermeke fotójával ellátott új portékáját. A fényképeket jelenleg három nagy termékcsaládnál szerkeszthetjük rá az ajándékra: a kulcstartók, a bögrék és a képeslapok esetében. Kattints a Tovább gombra!

36 különleges ajándék férfiaknak

36 különleges ajándék férfiaknak

Ha férfi ismerősünket vagy családtagunkat szeretnénk megajándékozni, de fogalmunk sincs, hogy épp milyen típusú fúrógépre vagy videókártyára vágyik, válasszunk inkább olyan meglepetést, ami személyes, egyedi, és pont neki készült. Következzenek tehát ajándék ötleteink férfiak számára. Termékeink között megtalálod a fényképes, feliratos, névre szóló kulcstartókat, bögréket, faliképeket. Kattints a Tovább gombra!

44 kedves ajándék nőknek

44 kedves ajándék nőknek

Legyen szó karácsonyról, szülinapról, nőnapról vagy évfordulóról, nem könnyű feladat olyan ajándékot találni, ami garantáltam elnyeri majd hölgy ismerősünk vagy családtagunk tetszését. Van azonban néhány „joker”, amelyekkel biztosan nem okozunk csalódást. Következzenek tehát a DigiDekor ajándék ötletei nőknek. Kattints a Tovább gombra!

Vicces ajándék ötletek

Vicces ajándék ötletek

Ha valami jópofa, humoros meglepetéssel kedveskednél barátaidnak, szeretteidnek, nézd meg vicces ajándék kínálatunkat. Termékeink között megtalálod a férfiaknak és nőknek, kicsiknek és nagyoknak, családtagoknak és kollégáknak való ötleteket is. Az ajándékokat kézzel, nagy odafigyeléssel készítjük, akár egyedi elképzeléseid alapján is, így biztos lehetsz benne, hogy a köszöntéskör nem egy gyári tucatterméket adsz majd át. Kattints a Tovább gombra!

Névnapi ajándékok gyűjteménye

Névnapi ajándékok gyűjteménye

Mi a névnapi ajándékok titka? A pszichológusok szerint minden ember kedvenc szava a saját neve, és mindenki kedvenc témája önmaga. Ezt szem előtt tartva biztosan sikert aratunk ajándékunkkal, ha az névre szóló, személyes. Különösen igaz ez, ha épp az illető névnapját ünnepeljük. 🙂 Nézd meg kínálatunkat és válaszd ki a tökéletes névnapi ajándékot. Kattints a Tovább gombra!

A legjobb Valentin napi ajándék ötletek

A legjobb Valentin napi ajándék ötletek

Bálint napján, vagyis február 14-én ünneplik a szerelmesek napját szerte a világban. Ebből az alkalomból általában apró meglepetéssel kedveskedünk szerelmünknek, amely lehet egy romantikus vacsora, egy szép virágcsokor, egy üveg pezsgő, és mellé természetesen valami személyes, szívhez szóló Valentin napi ajándék. Utóbbi kiválasztásában szeretnénk segíteni neked. Kattints a Tovább gombra!

Fantasztikus apák napi ajándékok

Fantasztikus apák napi ajándékok

Az apák napja Magyarországon is egyre elterjedtebb ünnep. Miután májusban megünnepeltük az édesanyákat és a gyerekeket, most az apukákon a sor: június harmadik vasárnapja szóljon tehát az édesapákról, nagypapákról, nagybácsikról, keresztapukákról. Reméljük, hogy az alábbi apák napi ajándékok között találsz kedvedre valót. Kattints a Tovább gombra!

A legjobb ballagási ajándék ötletek

A legjobb ballagási ajándék ötletek

A tanév közeledtével nem csak a ballagási ünnepség szervezése miatt, és persze a bizonyítványban szereplő jegyekért izgulunk, hanem – végzős diák vagy óvodás szülőjeként – azon is törhetjük a fejünket, hogy milyen köszönőajándékkal lepjük majd meg a gyerekeinkért annyit fáradozó pedagógusokat. Az alábbi ballagási ajándék ötletek között válogatva remélhetőleg megtalálod majd a tökéletes meglepetést. Kattints a Tovább gombra!

További ajándékötletek